Våra konsulter

Vill du anlita en interimkonsult via AxÖ Interim?

Nedan följer en presentation av våra konsulter och kortfattad sammanfattning av deras erfarenheter och kunskaper. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill veta mer om AxÖ Interim eller om någon av våra konsulter.

Filtrera på interimkonsulter

Resultaten visas direkt när du skriver in din sökning
Ulla

Ulla

Ulla har 30 års yrkeserfarenhet inom offentlig sektor, varav 18 år som HR-chef och 5 år som kommundirektör.

Ullas gedigna arbetslivserfarenhet, i kombination med grunden som personalvetare, gör att Ulla till fullo behärskar det mesta inom HR och…

Visa mer

Ulla

Ullas gedigna arbetslivserfarenhet, i kombination med grunden som personalvetare, gör att Ulla till fullo behärskar det mesta inom HR och ledarskap. Ulla har god förmåga att se helheten och jobba på ett strategiskt plan, leda processer och förändringsarbete, delta i samt själv leda ledningsgrupper därtill erfarenhet av att jobba nära politiken.

Med stort intresse för kommunikation och ledarskapsfrågor är Ulla således väl bevandrad inom HR-området, men har även erfarenhet av att agera mentor till chefer i ledande ställning.

Göran

Göran

Göran har över 30 års erfarenhet från Callcenter och IT-branschen, varav 20 år i ledande befattningar och som egen företagare.

Göran är en erfaren ledare med goda meriter av personal-, budget- och verksamhetsansvar. Han har under många år drivit eget…

Visa mer

Göran

Göran är en erfaren ledare med goda meriter av personal-, budget- och verksamhetsansvar. Han har under många år drivit eget företag där uppdragen främst varit IT-relaterade och till hög grad inkluderat förändringsarbete i arbetssätt och system.  Han har även stor erfarenhet av sammanslagningar av bolag och organisationer. Som projektledare är han van att hantera alltifrån första mötet med personal och kravställare till att genomföra och planera upphandlingar eller implementationer.

Göran är van att ta fram metoder och arbetssätt där förändring krävs av ekonomiska eller kulturella skäl. Göran drivs främst genom att få laget att fungera och av att se andra växa.

Magnus

Magnus

Tekniskt kunnig ledare som förstår behoven i såväl organisation som produktion.

Magnus är en erfaren, strukturerad och driven chef/projektledare inom tillverkande industri. Med erfarenheter som teknisk chef och projektledare inom automation,…

Visa mer

Magnus

Magnus är en erfaren, strukturerad och driven chef/projektledare inom tillverkande industri. Med erfarenheter som teknisk chef och projektledare inom automation, life science och energetiska material samt eget företagande inom den tekniska konsultbranschen, har han en bred erfarenhetsbank att luta sig mot.

Produktionsutveckling och investeringar är av stort intresse och ligger Magnus varmt om hjärtat. Med sina kunskaper inom mekanikkonstruktion och automation har han en god förmåga att se behov samt att genomföra förändringar i produktionens bästa intresse. 

My

My

My är en driven projektledare med lång erfarenhet inom investeringsprojekt och produktion.

My har en kandidatexamen inom projektledning med inriktning mot automatiseringsteknik och har under de senaste 10 åren arbetat med projekt…

Visa mer

My

My har en kandidatexamen inom projektledning med inriktning mot automatiseringsteknik och har under de senaste 10 åren arbetat med projekt i varierande storlek och i olika roller.

Genom åren har My skapat sig god kunskap om hur man på bästa vis kan bygga upp programstrukturer för globala program och projekt till att projektleda enskilda maskininvesteringar. Hennes bakgrund inom produktionstekniska roller och maskininvesteringsprojekt har gett henne en god förståelse för produktionens behov.

Styrkan hos My ligger i hennes förmåga att arbeta tvärfunktionellt med många kontaktytor, både inom organisationen och utanför. Hon har dessutom god kunskap om att leda projekt från ax till limpa vilket gör henne till en erfaren projektledare. Då projekten framförallt varit inom läkemedelsindustrin och Medical Device är hon van vid omfattande struktur och dokumentation för att uppfylla den kravbild som finns.

My är en lagspelare och lever efter sitt eget citat: ”Som grupp kan man åstadkomma fantastiska resultat, som individer inte klarar.”

Stefan

Stefan

Erfaren chef och projektledare

Stefan är en erfaren chef och projektledare inom tillverkande industri.Med erfarenheter som produktionschef på både Ericsson och Volvo, har han…

Visa mer

Stefan

Stefan är en erfaren chef och projektledare inom tillverkande industri.
Med erfarenheter som produktionschef på både Ericsson och Volvo, har han erfarenhet av förändringsledning både inom Lean-implementering, men även omlokalisering av fabriker.

Gemba Kaizen är Stefans metodik. Små förändringar som gör skillnad på platsen där saker sker, i Stefans fall på verkstadsgolvet.

Med Stefan får du en personorienterad ledare som är mycket målfokuserad.

Maria

Maria

Senior ledare med 18 års tvärfunktionell erfarenhet inom tillverkningsindustrin

Maria är utbildad civilekonom med 18 års erfarenhet inom privata sektorn varav 7 år i chefsrollen. Genom roller som specialist,…

Visa mer

Maria

Maria är utbildad civilekonom med 18 års erfarenhet inom privata sektorn varav 7 år i chefsrollen. Genom roller som specialist, förstalinje- och mellanchef har hon en gedigen erfarenhet och förståelse för ett företags olika utmaningar. En erfarenheten som spänner sig över flera avdelningar inom ett företag; logistik, strategisk inköp, marknad, produktion, export service och supply chain. Maria har ett holistiskt perspektiv men samtidigt förmågan att fördjupa sig i prioriterade kritiska detaljer.
Erfarenheten kommer från roller som bl.a. Supply Chain Manager (mellanchef), Export Service chef och Flödesledare (förstalinjechef), Global Category Manager IT (indirekt strategisk inköp), Regional Business Manager, Business Analyst, Strategisk Inköpare (direkt material).
Marias engagemang får kraft i att se individer växa och nå sin fulla potential för att på så sätt bidra till en hållbar helhet. För det är just Hållbar utveckling som ligger Maria varmt om hjärtat. En passionerad vision om att stärkta individer leder till en hälsosammare, starkare och kostnadseffektivare verksamhet.

Susanne

Susanne

Susanne har drygt 30 års erfarenhet från offentlig sektor, varav ca 20 år som chef på olika nivåer i organisationen.

Samtidigt som Susanne har varit anställd har hon även drivit eget företag som organisationskonsult. Kunderna har funnits inom kommunal, privat…

Visa mer

Susanne

Samtidigt som Susanne har varit anställd har hon även drivit eget företag som organisationskonsult. Kunderna har funnits inom kommunal, privat och kooperativ verksamhet. Som organisationskonsult har Susanne jobbat med uppdrag inom design, ledning, förändringsprocesser, projektledarskap, utvecklingsinsatser samt utredningar. Susanne har mångårig erfarenhet av såväl ledarskap som chefskap och erbjuder ledningsstöd till enskilda chefer och till ledningsgrupper samt handledning av grupper/grupputveckling.
Susannes drivkraft är att skapa förutsättningar för riktning mot nytta och resultat samt att alla involveradeska uppleva den processen som meningsskapande.

Petter

Petter

Erfaren konsult inom arbetsmiljö- och säkerhetsfrågor med en bred kunskap och kompetens

Efter mer än 10 års arbete med arbetsmiljö, säkerhet och krisberedskap inom både tung industri och offentlig sektor har Petter…

Visa mer

Petter

Efter mer än 10 års arbete med arbetsmiljö, säkerhet och krisberedskap inom både tung industri och offentlig sektor har Petter byggt upp en bred kunskap och kompetens.  Således kan Petter bidra med allt från att analysera och skapa åtgärder kring akuta arbetsmiljö- eller säkerhetsincidenter, till att analysera organisationers sårbarhet och stärka den strategiska krisberedskapen.

Han har en magisterexamen i pedagogik, är van att leda förbättringsarbete och brinner för att göra en skillnad. Petter har dessutom förmåga att entusiasmera och få med sig berörda parter. Han brukar beskrivas som lätt att arbeta med och är lika bekväm med att utbilda arbetsgruppen ute på golvet som att coacha en ledningsgrupp för att komma framåt. Petter är van vid att utveckla arbetssätt och har ansvarat för införande av arbetsmiljöcertifieringar och system för händelserapportering. Han har också arbetat i internationella miljöer och har bland annat genomfört externrevisioner på industrier runtom i Europa.

Leif

Leif

Leif har 30 års erfarenhet i ledande funktioner inom logistik- och energibranschen. Han har där arbetat som marknadschef, kommunikationschef, vice vd och vd.

Att utveckla företags marknads/kundorientering och kommunikation är något Leif brinner för. Han har mångårig erfarenhet av organisations- och affärsutveckling och…

Visa mer

Leif

Att utveckla företags marknads/kundorientering och kommunikation är något Leif brinner för. Han har mångårig erfarenhet av organisations- och affärsutveckling och strategiskt arbete inom både koncerner och mellanstora företag. Han har också erfarenhet inom HR och har arbetat med både utvecklingsfrågor och i rollen som mentor till kommande chefer/ledare.

Som person har Leif lätt att entusiasmera och motivera både kunder och medarbetare i sitt utvecklings- och förändringsarbete samt en stor förståelse och erfarenhet för olika företags utmaningar.

Leif driver idag ett eget bolag som erbjuder marknads- och kommunikationsanalyser till mellanstora och mindre företag.

Mårten

Mårten

Ekonomichef med erfarenhet både från den privata- och den offentliga sektorn

Mårten har drygt 10 års erfarenhet som ekonomichef. Den innefattar ledarskap både i privata företag inom ett flertal branscher men…

Visa mer

Mårten

Mårten har drygt 10 års erfarenhet som ekonomichef. Den innefattar ledarskap både i privata företag inom ett flertal branscher men även i den offentliga sektorn.

Utöver ekonomichefserfarenhet finns flera år av tidigare arbete som controller i olika former och inom olika bolag.

Mårten brinner för att ge bästa tänkbara service till övriga avdelningar på företaget och vill göra allt för att underlätta i övriga avdelningars vardag så att mer fokus kan läggas på kärnverksamheten.

Att arbeta som interimskonsult är något som passar Mårten perfekt då han har förmågan att snabbt sätta sig in i verksamheter, fokusera på rätt saker och driva arbetet framåt. Genom goda ledaregenskaper skapas en lugn och bra arbetsmiljö för övriga medarbetare.

Mårten har även haft interima uppdrag som VD samt verksamhetschef.

Stefan

Stefan

Senior ledare med 30 års erfarenhet av ledarskap och ledning

Stefan är utbildad inom försvarsmakten med 30 års erfarenhet inom ledning och ledarskap för grupper av varierande storlek; från 6…

Visa mer

Stefan

Stefan är utbildad inom försvarsmakten med 30 års erfarenhet inom ledning och ledarskap för grupper av varierande storlek; från 6 till 100 personer. Uppdragen har främst varit inom områdena logistik, teknik och anläggningsdrift.

Med erfarenhet från bl.a. utlandsmissioner, logistik- samt samordningsansvar, har Stefan förmåga att jobba under kritiska och mycket varierande situationer med begränsade resurser och korta tidsaspekter.

Stefan har som chef och ledare coachat individer till att utvecklas både som chefer och som individer.

Han har genomfört ett flertal projekt både nationellt och internationellt och har lång erfarenhet av organisationsutveckling och förändringsledning. Genom sina erfarenheter kan Stefan axla seniora chefsroller inom företagsledning eller driva, alternativt vara en resurs i, ett projekt.

Margareta

Margareta

Erfaren HR-chef

Margareta har arbetat som operativ HR-chef i över 20 år inom den privata industrin. Samtliga HR-chefstjänster har inneburit ledningsgruppsarbete och…

Visa mer

Margareta

Margareta har arbetat som operativ HR-chef i över 20 år inom den privata industrin. Samtliga HR-chefstjänster har inneburit ledningsgruppsarbete och ansvar för en HR-avdelning med olika funktioner. Margareta har nästan hela sitt arbetsliv verkat som chef/ledare och drivs av att stötta chefer och medarbetare. Erfarenheterna spänner över hela HR-området som exempelvis rekrytering, förändringsarbete, ledarskap, facklig förhandling, omställning, rehabilitering, arbetsmiljö etc.

Anna-Lena

Anna-Lena

Anna-Lena är en senior ledare med över 30 års erfarenhet från försäljningsorganisationer.

Anna-Lena trivs bäst i roller där hon får utveckla sina medarbetare genom att vara en god förebild. Hon är en…

Visa mer

Anna-Lena

Anna-Lena trivs bäst i roller där hon får utveckla sina medarbetare genom att vara en god förebild. Hon är en uppskattad ledare av sina tidigare medarbetare och arbetskollegor och hennes fulla övertygelse är att god service är A och O. Anna-Lenas framgångsfaktorer är hennes intresse för att skapa stark teamkänsla där samtliga är delaktiga och tar ansvar för avdelningens arbetsuppgifter och resultat.

Anna-Lena är en medarbetare med stor lojalitet och genom hennes resultatfokus tar hon sig an uppdrag på ett strukturerat och planerat sätt. Med stort engagemang och driv för att utveckla företag och medarbetare deltar hon i utveckling av organisationer och processer med ett brinnandeintresse. Hon tar stort ansvar och får saker att hända och hon är tränad att se helheten vilket bidrar till hennes leveranssäkerhet mot uppsatta mål.

Genom åren har Anna-Lenas intresseför HR-relaterade arbetsuppgifter vuxit sig starkt vilket gett henne kunskap och kompetens för att axla även roller inom HR. Hon är certifierad inom DISC och utbildad HR Strateg.   

Passande interimuppdrag för Anna-Lena är:

  • Försäljningschef/Business Manager
  • Kundservicechef
  • Ledarutveckling
  • Organisations- och processutvecklare
  • Förändringsledare
  • Styrelse- och ledningsgruppsuppdrag
  • Mentor och coaching till juniora ledare
  • HR chef/ansvarig
  • HR BP
Johanna

Johanna

Interimschef inom sälj, HR och ledarskap

Johanna är en driven, engagerad och positiv person som sätter högt värde i utveckling och leverans. Hon har över 25…

Visa mer

Johanna

Johanna är en driven, engagerad och positiv person som sätter högt värde i utveckling och leverans. Hon har över 25 års erfarenhet i olika säljpositioner inom flera olika branscher och är utbildad inom såväl ledarskap och HR som sälj- och marknadsekonomi. Johanna har även flerårig erfarenhet i chefspositioner samt ledningsgrupp och har fyra års erfarenhet som sälj- och affärsutvecklingschef. Utöver detta har hon mångårig erfarenhet av att arbeta med offentliga upphandlingar och offertarbeten och erfarenhet av att driva och signa miljonaffärer, teckna ramavtal och bygga partnerskap.

Som ledare trivs Johanna bäst när hon får förändra och utveckla genom att hitta drivkrafter i individer och team för att nå uppsatta mål. Hennes ledarstil bygger på tillit, trygghet och öppenhet i teamet, vilket skapar förutsättningar för att nå resultat och tillväxt. Johannas empatiska förmåga och sociala egenskaper tillsammans med hennes lyhördhet gör henne till en mycket uppskattad ledare.

Elena

Elena

Med mer än 10 års erfarenhet inom företagsutveckling har Elena en bred kompetens inom kvalitet, miljö, avio-rymd, försvar, medical, samt personalområdet.

Elena har bland annat arbetat med arbetsrättsfrågor och arbetsmiljöfrågor, ledningssystem, certifieringar, förbättringsarbete, hållbarhet och produktionsutveckling. Elena har byggt, reviderat och…

Visa mer

Elena

Elena har bland annat arbetat med arbetsrättsfrågor och arbetsmiljöfrågor, ledningssystem, certifieringar, förbättringsarbete, hållbarhet och produktionsutveckling.

Elena har byggt, reviderat och anpassat ledningssystem för företag inom bl.a. tillverkningsindustrier, AM-tillverkning, R&D, laboratorium och livsmedelsföretag. Under åren har Elena haft olika roller inom ledande positioner och styrelsearbete och har stor erfarenhet av verksamhetsutveckling och av att leda projekt. Tack vare sin handlingskraft och sin breda kompetens har hon alltid lyckats ro projekten i mål. Elena har ett stort driv och hon har lätt för att sätta sig in i nya processer, för att snabbt kunna leverera resultat.

Elena är kvalificerad att arbeta med revisioner, utföra lagefterlevnadskontroller, bygga processer och skapa styrande dokument. Hon uppfyller även krav på att arbeta inom upphandlingar från myndigheter. Elena har en gedigen utbildning på universitetsnivå och högre. Alla uppdrag hanterar hon med största respekt och sekretess. Elena är ISO-certifierad och hennes metoder revideras av Swedac årligen och hon kan därför säkra sina resultat gentemot kunder.

Therese

Therese

Senior projektledare och chef med eranhet från både privat och offentlig sektor

Therese har under tio år arbetat som ledare i olika roller, bland annat som projektledare och chef. Hon har en…

Visa mer

Therese

Therese har under tio år arbetat som ledare i olika roller, bland annat som projektledare och chef. Hon har en gedigen erfarenhet inom digitalisering, ärende- och dokumenthantering och har bland annat arbetat med agil projektledning samt förändringsledning enligt Leanmetodik. Therese har även lång erfarenhet av verksamhetsfrågor och kravställning gentemot IT från både offentlig och privat sektor. Under flera år arbetat som linjechef och har därför erfarenhet av ledningsgruppsarbete och av att leda olika typer av team. Utmärkande för Therese är hennes driv och förändringsfokus där hon med ett utifrån- och inperspektiv når resultat. Hon sätter alltid kunden i centrum och skapar nytta för både uppdragsgivaren och slutkunden. Therese har även förmågan att sortera ut det viktigaste i ett uppdrag och har ett kreativt och pragmatiskt förhållningssätt. Hon använder sin goda förmåga att kommunicera i syfte att få alla att arbeta mot samma mål.

Therese

Therese

Therese har många års erfarenhet inom HR och har också varit chef själv

Med en bakgrund inom både privat och offentlig sektor har hon en bredd som gör att hon stött på de…

Visa mer

Therese

Med en bakgrund inom både privat och offentlig sektor har hon en bredd som gör att hon stött på de flesta situationer som du som chef kan hamna i. Therese har haft flera strategiska ledningsfunktioner där hon bl.a. drivit förändringsarbete och lett stora HR avdelningar inom såväl statlig, kommunal och regional verksamhet med goda resultat. Då hon både varit chef själv och genom hela sitt yrkesliv haft som uppdrag att stötta chefer har hon en förmåga att se till helheten, fånga verksamhetens behov och se saker ur olika perspektiv. Therese är van att arbeta såväl strategiskt, operativt som taktiskt och tycker att det är motiverande att förflytta sig mellan dessa perspektiv då den mest operativa frågan mycket väl kan vara av strategisk vikt.

Magnus

Magnus

Magnus har erfarenhet från såväl privat som offentlig sektor och väl bevandrad i ledarskap, förändringsledning, hållbarhetsfrågor, ekonomi, produktion, logistik och affärsutveckling.

Med stort engagemang och driv bistår Magnus idag organisationer med att driva hållbar och verklighetsförankrad verksamhets- och affärsutveckling. Magnus trivs…

Visa mer

Magnus

Med stort engagemang och driv bistår Magnus idag organisationer med att driva hållbar och verklighetsförankrad verksamhets- och affärsutveckling. Magnus trivs med att driva utveckling tillsammans med andra och arbetar därför coachande och inkluderande. Detta, kombinerat med ett stort mått prestigelöshet och samt ständig nyfikenhet, gör honom till en tillgång ide flesta organisationer.

Joel

Joel

Erfaren projektledare och chef inom både privat- och offentlig sektor

Joel har över 20 års erfarenhet från i IT-branschen, varav 16 år i ledande befattning som chef, program- och projektledare.…

Visa mer

Joel

Joel har över 20 års erfarenhet från i IT-branschen, varav 16 år i ledande befattning som chef, program- och projektledare.

Som projektledare är han van att ta ansvar från etableringsfas till avslutsfas, men även stor erfarenhet att ta fram direktiv och driva förstudier.

Han har under flera år ansvarat för etablering av projektkontor samt etablering av testcenter. Dessa uppdrag har gett Joel bra insikter och erfarenheter som förändringsledare. Arbete med projektkontor har även gjort att han har skaffat sig bra erfarenhet att jobba med strategiska frågor på olika nivåer i organisationer.

I chefsrollen har det, förutom personal-, budget- och verksamhetsansvar, funnits flertalet uppdrag med ansvar för verksamhetsutveckling.

Joel är van att ta fram en strategisk inriktning och därefter omsätta den till taktisk och operativ nivå genom målstyrning.

Joel har även jobbet med metodutveckling, framför allt inom portfölj- och projektstyrning, projektrevisioner, leverantörsstyrning, offshorekonsulter mm.

Axel

Axel

Senior ledare med mer än 25-års erfarenhet inom privata sektorn som personalchef, tillverkningschef och projektledare.

Axel är en jordnära person som kan hantera dagliga sysslor men även växla upp och hantera komplexa strategiska beslut. De…

Visa mer

Axel

Axel är en jordnära person som kan hantera dagliga sysslor men även växla upp och hantera komplexa strategiska beslut. De senaste 13 åren har Axel jobbat som personalchef inom en koncern som
genomgått mycket stora förändringar. Genom detta har Axel en stor kunskap av företag i förändring med bland annat lokala/centrala förhandlingar, svåra samtal, exit-lösningar o.s.v. Som komplement till detta tycker Axel om att vara med och bygga upp nya avdelningar/företag genom rekrytering/omplacering och hitta ny struktur på verksamheten.
Axel har även varit en aktiv medlem i ett antal ledningsgrupper med stort inflytande på verksamheten. Axel vill vara med där det händer saker!

Stig

Stig

Senior konsult med mer än 30 års erfarenhet från inköp och ledning från olika branscher i den privata sektorn

Stig har haft roller operationellt och i chefspositioner, bland annat som VD och CPO och har erfarenhet från ledning, uppbyggnad…

Visa mer

Stig

Stig har haft roller operationellt och i chefspositioner, bland annat som VD och CPO och har erfarenhet från ledning, uppbyggnad och omstrukturering av inköpsorganisationer och även upphandling och implementering av affärssystem.

Stig kan bidra till att analysera företagens krav när det gäller process- och organisationsfrågor. Stig kan också leda inköpsprojekt och inköpsavdelningar eller fungera som resursförstärkning med operationellt arbete. Stig är van att resa i sina uppdrag och tar gärna projekt på hel- eller deltid.

Anna

Anna

Senior ledare med 14 års global erfarenhet inom privata sektorn.

Anna är utbildad civilingenjör med 14 års erfarenhet inom privata sektorn varav 9 år i chefsrollen. Hon har gedigen erfarenhet…

Visa mer

Anna

Anna är utbildad civilingenjör med 14 års erfarenhet inom privata sektorn varav 9 år i chefsrollen. Hon har gedigen erfarenhet av att leda människor och utveckla grupper till högpresterande team både under gynnsamma och utmanande omständigheter.

Anna drivs av att skapa sammansvetsade team som jobbar hårt mot uppsatta mål och av att se människor och verksamheter utvecklas och lyckas med hennes stöd och guidning. Anna är en engagerad chef och kollega som alltid gör sitt yttersta för verksamhetens, gruppens och den enskilde individens framgång och arbetsglädje.

Anna har förmågan att snabbt sätta sig in i nya arbetsuppgifter och är van att leda i förändring.

Som person är Anna kommunikativ och öppen med förmågan att entusiasmera och motivera andra. Hennes arbetssätt är strukturerat och tydligt vilket innebär att hon alltid är väl förberedd. På en arbetsplats med många kontaktytor kommer hon till sin fulla rätt.

Martin

Martin

Erfaren ekonomikonsult med inriktning mot ledande roller inom redovisning och controlling

Martin har lång erfarenhet från roller med fokus inom redovisningsområdet. Under drygt 12 år var Martin tidigare verksam som revisor…

Visa mer

Martin

Martin har lång erfarenhet från roller med fokus inom redovisningsområdet. Under drygt 12 år var Martin tidigare verksam som revisor och den senare hälften som auktoriserad revisor och rådgivare på en av de större revisionsbyråerna. Genom åren har Martin byggt upp en bred kunskap om olika branscher och av drift och förvaltning av stora som små företag. Under perioden agerade Martin även ekonomikonsult inom redovisning och controlling och har även lång erfarenhet av upprättande av bokslut och årsredovisningar. Martin har även erfarenhet från rollen som kontorschef med ansvar för bland annat lönsamhet och personal.

Martin brinner för nya utmaningar och vill bidra till fler företags framtida utveckling. Därför blev steget till interimskonsult i egen regi ett logiskt steg där Martin ges möjligheten att under en begränsad tid, men med full kraft, ge kundföretagen bästa möjliga lösning. Som interimskonsult har Martin hittills hanterat roller som controller och financial controller, men är även tillgänglig för roller såsom ekonomichef, ekonomiansvarig etc.

Thomas

Thomas

Förändringsledare med mångårig erfarenhet som VD från bl.a. stål- och verkstadsindustrin.

Thomas är utbildad civilekonom som i början av sin karriär arbetade som controller och ekonomichef både i Sverige och internationellt.…

Visa mer

Thomas

Thomas är utbildad civilekonom som i början av sin karriär arbetade som controller och ekonomichef både i Sverige och internationellt. Han gick sedan över till att bli VD med inriktning mot att hjälpa företag med ekonomiska problem och deltog också på ägarsidan.

Han har i huvudsak arbetat i stora bolag på en internationell marknad men även varit med i flera förändringsarbeten i små -och medelstora företag i olika typer av branscher.
Han har lång erfarenhet från verksamhetsomställningar, affärsutveckling, ekonomisk analys och strategiskt arbete.

Med ett flertal ägarintressen i olika företag under åren har han arbetat mycket med såväl ägarfrågor som styrelsearbete och har haft flera uppdrag både som ordförande och ledamot under åren.

Som person är Thomas lugn men driven och fokuserad på genomförande. Han har god förmåga att se helheten och därmed prioritera och tydliggöra vad som ska göras.

Thomas kan på ett tidseffektivt och målinriktat sätt hjälpa företag i sitt analys- och förändringsarbete genom nära samarbete med ägare, VD och ledningsgrupper.

Är du intresserad av en interimkonsult?

Vi kontaktar dig gärna för vidare diskussion.
Öppna kontaktformulär